Lionsclub Venray

Genieten van andere werelden!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home

Geef en Eet met je Hart!

E-mailadres Afdrukken PDF

'Geef en Eet met je Hart! Samen ben je niet alleen.'

Onder dit motto verbindt Lions Club Venray zich aan een goed doel: het verzorgen van een kerstdiner voor oudere en eenzame mensen.

 

Bijna de helft van oudere mensen voelt zich eenzaam. De Lions verzorgen een volledige kerstavond met diner, muziek, kerstverhalen en zang. "Het diner wordt samen met de Venrayse kookclub CoCuVe bereid en opgediend. Onze gasten halen wij persoonlijk op en brengen we ook weer thuis. Wij doen dit reeds jaren met veel plezier", aldus president Marcel Bax. Om deze avond mogelijk te maken verkoopt de club Venray op de zaterdagen 12 en 19 december stroopwafels op de Grote Markt in Venray. Door stroopwafels te kopen wordt de kerstavond mogelijk gemaakt.

Foto: Henk Lammen

Vorig jaar bakte Lionsclub Venray bakte ook stroopwafels voor het goede doel. De verse, warme stroopwafels werden vanuit een gezellige kraam verkocht. Er was ook een glaasje glühwein te koop.

Lees hier een reportage over deze activiteit in Peel en Maas van 18 december 2014.

 

Nieuwsflits

De Vredesposter Wedstrijd wordt sinds 1988 door de internationale Lions-organisatie georganiseerd. Ook de beide Venrayse Lions Clubs zijn hierbij al langdurig betrokken. Het doel is om kinderen te stimuleren na te denken over “VREDE” en hun gedachten uit te drukken in een poster. Het thema voor de Vredesposter is dit jaar “Kindness Matters – Aardig zijn helpt”.