Welkom!

Award Lions voor Pieter Weerts

Tijdens de jaarlijkse feestavond van Lionsclub Venray heeft Pieter Weerts uit handen van districtsgouverneur Arend de Groot de Melvin Jones Fellowship Award ontvangen. Deze hoogste Lions-onderscheiding  is vernoemd naar de oprichter van Lions Clubs International, Melvin Jones.

 

Lionsclubs stellen zich onder de slogan 'We serve' ten doel zich belangeloos in te zetten voor de samenleving. De onderscheiding wordt uitgereikt aan Lionsleden die zich langdurig en op bijzondere wijze hebben ingezet voor de Lionsorganisatie en met name een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de 'we serve'-gedachte.

Nietsvermoedend verscheen Pieter Weerts op de feestavond om vervolgens verrast te worden met de lovende woorden van de districtsgouverneur. Hij prees Pieters jarenlange inzet als penningmeester, automatiseerder en beheerder van de website en nieuwsbrief van de club. Hij is in meerdere opzichten al jaren een betrouwbare steunpilaar voor de club. Ook eerde hij zijn grote bijdrage aan de samenleving als bestuurslid, lid of ict'er van verschillende organisaties zoals onder andere de afdeling Horst-Venray van het  Rode Kruis, twee stichtingen die de historische windmolen in Venray aan het draaien houden, de stichting Loobeek en de wijkraad Vlakwater.