Welkom!

Bericht van Xavier - vorderingen school Zambia

 

Ik kijk terug op een fantastische twee jaren als Lions Young Ambassador 2017/2018. Dankzij de Lions heb ik niet alleen zelf heel veel meegemaakt en geleerd. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen van de Linda Blind Farm School na de pre school niet meer hoeven te stoppen maar nu ook straks naar hun primary school kunnen.

 

Jammer dat de techniek ons afgelopen dinsdag in de steek liet. Toen ik thuis kwam ging het wel weer meteen goed. Is het niet vanuit Zambia, vanuit de Nationale Conventie afgelopen mei of vanuit ’t Anker in Merselo dan doen we het via uw eigen beeldscherm. Hier is de link met mijn you tube video waarin ik graag vertel over wat het Young Ambassadorschap betekent heeft voor de kinderen en voor mij. En vooral het laat zien. Want kijkt u maar achter mij en luistert u naar de geluiden. De geuren komen dan vanzelf. https://youtu.be/6SYZGOflLVk

En dan nog meer prachtig nieuws. Dinsdag wist ik het nog niet maar vanochtend zag ik het berichtje op mijn email!! Het is echt waar!! We kunnen nu het contract met de aannemer in Zambia op gaan maken en ondertekenen want … WILDE GANZEN HEEFT DE PROJECTAANVRAAG OOK GOEDGEKEURD!!!

Dat betekent dat alle inkomsten uit fondswerving (en ook Lions-cheque en ook de donatie van Koopmans Bouwgroep  bijvoorbeeld) door Wilde Ganzen verhoogd worden met 30%.

En mocht u dan nog graag verder willen kijken vandaag of op een ander momentje dan heb ik nog drie links die ik graag deel met u:

  1. www.bouwstenen-Zambia.nl (als u op de Nieuwsbrief klikt onder aan op de home page en uw e-mailadres invoert dan krijgt u een berichtje op uw email of mobiele telefoon als ik een nieuw bericht geplaatst heb. Dan kunt u gemakkelijk even mee kijken)
  2. https://www.facebook.com/BouwstenenZambia/ (meer nieuws dan op de website omdat hier ook kortere berichtjes op komen. U mag natuurlijk ook deze pagina liken als u dat wilt. Misschien ga ik dan over de 500 likes