Lionsclub Venray

Genieten van andere werelden!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws-archief Xavier op Europaforum voor Leo's

Xavier op Europaforum voor Leo's

E-mailadres Afdrukken PDF

Bouwstenen Zambia

Last Sunday was a special Sunday. Als Young Ambassador Lions Nederland 2017, was ik uitgenodigd om de opening te verzorgen van het Europa Forum voor de Leo’s. Wie zijn de Leo’s? De Leo’s zijn deel van de Lions Club International maar dan tussen 18 en 30 jaar. 250 Leo’s uit alle hoeken van Europa en verder. Meer dan 20 landen waren zondag bij de openingsceremonie van de Leo’s. Van Duitsland en België, Libanon, Egypte, Singapore, Hongarije, Zweden, Amerika, India, Maleisië tot Nederland en verder. Een fantastisch publiek om key note speaker voor te mogen zijn.

Het was een eer om hier, als Young Ambassador Lions Nederland, te mogen vertellen over mijn visie, mijn drive, de samenwerking met mijn partners in Zambia en alle hulp uit Nederland maar natuurlijk ook over de resultaten en de plannen waarvoor ik me met Bouwstenen voor Zambia inzet. En alles in het Engels. Het ging best goed. Heel veel leuke reacties gehad. En ook mensen die hulp aan geboden hebben. Misschien komen er nog wel hele mooie dingen uit voort. Thank you chairman Vince van der Weijer and organization committee, for this opportunity.

Groetjes, Xavier

 

Nieuwsflits

De Vredesposter Wedstrijd wordt sinds 1988 door de internationale Lions-organisatie georganiseerd. Ook de beide Venrayse Lions Clubs zijn hierbij al langdurig betrokken. Het doel is om kinderen te stimuleren na te denken over “VREDE” en hun gedachten uit te drukken in een poster. Het thema voor de Vredesposter is dit jaar “Kindness Matters – Aardig zijn helpt”.